Siirry sisältöön

Juva Yachts Oy

“What we felt was missing”

Juva Yachts on vuonna 2022 perustettu uusi suomalainen venevalmistaja. Ensimmäisen veneen Juva e/y 30 suunnittelu aloitettiin täysin puhtaalta pöydältä ja on suunniteltu alusta alkaen käyttäjä edellä. Jokainen veneen yksityiskohta on hiottu kohdalleen virtuaalitodellisuutta sekä aidon kokoista mallia hyödyntäen.

"Hiljainen, päästötön sekä käyttäjäystävällinen sähkövene Juva e/y 30 toimii suunnannäyttäjänä tulevaisuuden huviveneilylle."

Perustajilta:

Mitä meidän mielestä markkinoilta puuttui.

Juva e/y 30 on nykypäivään päivitetty versio veneilykokemuksesta. Veneen takana olevalla tiimillä on vankka kokemus laajalta alalta veneilyn parista. Kaikkea tietotaitoa tiimin takana on hyödynnetty juuri sellaisen veneen rakentamiseksi jollaisen tiimi itse toivoisi markkinoilta löytyvän. Runkosuunnittelusta tiimiltä taustaa löytyy vuosikymmenien kokemus. Tähän yhdistettynä innovatiivinen veneilykokemuksen päivittäminen nykypäivään, on tarjonnut mahtavan alustan rakentaa modernin ja ainutlaatuisen yhdistelmän käyttömukavuutta ja merikelpoisuutta.

Juva Yachts Team

Oskari Juva

Rooli: Teknologia visionääri

Veneilykokemus: Ammattilais merenkulkija ja Juva Shipping Oy:n omistaja ja perustaja.

Wish List veneeseen: Teknologisesta käyttökokemuksesta Teslan kaltaisen saumatonta.

Merkittävin asia Juva-veneessä: Ohjaus ja navigaatio käyttöliittymä tekee ajamisesta ja rantautumisesta helppoa jokaiselle veneilijälle.

Arttu Mylläri

Rooli: Insinööri- ja design-nero

Veneilykokemus: R2 Marine venesuunnittelutoimiston perustaja ja omistaja. Erikoisosaaminen veneiden suunnittelu viranomaiskäyttöön.

Wish List veneeseen: Miksi veneen pitää aina tuntua ahtaalta?

Merkittävin asia Juva-veneessä: Free-Flow suunnittelun luoma avaruuden tunne takakannella ja ohjaamossa. Aurinkokennoja unohtamatta jotka lataavat akkuja paikallaan sekä kulussa.

Stina Mäntyniemi

Rooli: The SeaEO

Veneilykokemus: Huviveneilyn ja purjehduksen rautainen ammattilainen.

Wish List veneeseen: Haluaisin ensinnäkin eroon jatkuvasta huoltamisesta ja korjaamisesta.

Merkittävin asia Juva-veneessä: Rehellisesti se, ettei tarvitse maksaa polttoaineesta. Lisänä magneettiset viinilasinpidikkeet!

Ville-Veikko Niskanen

Rooli: Käyttäjäkokemuksen fanaatikko

Veneilykokemus: Henkeen ja vereen kilpapurjehtija

Wish List veneeseen: Tuoda purjehduksen parhaat puolet moottoriveneilyyn

Merkittävin asia Juva-veneessä: Ainoa mitä kuulee on meren ääni - skål!

⚓️ Juva Yachts - Tutustu tästä lisää veneilyn tulevaisuuteen ⚓️