Siirry sisältöön

Sea Sales Finland Oy

MISSIO:

SAARISTO KUULUU KAIKILLE


Sea Sales visio:

• Tarjotaan elämyksiä, kokonaisuuksia, helppoutta

• Automatisaation ja digitalisaation hyödyntäminen > tehokkuus > tinkimättä asiakastyytyväisyydestä

Tulevaisuus:

Strateginen tavoite on kasvattaa erityisesti Vallisaareen ja Aava Linesiin liittyvien merellisten palveluiden ja tuotteiden myyntiä keskitetyn myynnin ja ristiinmyynnin avulla.  Keskeisessä roolissa on hyödyntää digitaalista kaupankäyntijärjestelmää ja palvelualustaa Johkua. Tulevaisuuden tavoitteena on myös löytää uusia palveluja ja tuotteita sekä myös toimintamalleja talvikausille.

Toiminnasta yleisesti:

Sea Sales Finland Oy on vuonna 2018 Helsingissä perustettu merellisten palveluiden myyntiyritys. Yrityksen päätoimiala on merellisten palveluiden välittäminen, myynti ja operatiivinen toiminta.  

Vallisaaressa Sea Sales operoi Satamakahvilaa ja vierasvenesatamaa. Sea Sales hoitaa myös kokonaisuudessaan Vallisaaren yrityspuolen tapahtumamyynnin käyttäen Vallisaaren muiden toimijoiden ja omien alihankkijoidensa palveluita. Vallisaaren palveluiden lisäksi Sea Sales vastaa Aava Lines Oy:n charterliikenteen myynnistä  ja välittää myös muiden vesiliikennetoimijoiden palveluita.

 Sea Sales Finland Oy:n liikevaihto oli vuonna 2021 n. 500 t€, ja se työllistää 1-10 henkilöä sesongista riippuen. Sea Sales Finland Oy kuuluu Juva Shipping -konserniin.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Sea Salesin sivuille!Vallisaari

Vallisaari on luonnonmukaisessa tilassa vuosikausia versonut villi saari. Sen kesyttämätön luonto tarjoaa vierailijoilleen rosoisen kauniin ja elähdyttävän luontoelämyksen – aivan pääkaupunkimme edustalla.

Juva Shipping Oy toimii Vallisaaren palveluiden koordinaattorina. Tehtävänämme on tuottaa Vallisaareen monipuolinen ja liiketaloudellisesti järkevä palvelutarjonta. Osa palveluista tuotetaan Juva Shipping Oy:n toimesta ja osa ulkoistetaan Juva Shipping Oy:n ja palveluntarjoajien välisillä alihankintasopimuksilla.

Palvelut

Saaren palvelut on jaettu neljään pääryhmään:

• Satamatoiminta
• Ravintola- ja kahvilapalvelut
• Yhteysliikenne
• Ohjelmapalvelut

Kaikkia osa-alueita pyritään kehittämään kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan. Palvelutarjonnan laajenemisen aikataulu riippuu saaren infrastruktuurin kehittymisestä. Ennen saaren varsinaisen infrastruktuurin valmistumista saaren palvelut pyritään tuottamaan järkevillä väliaikaisilla ratkaisuilla.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Vallisaaren sivuille!