Siirry sisältöön

Seapoint Oy

Seapoint Oy

MISSIO:

VAIVATONTA JA VASTUULLISTA VENEILYÄ NYT JA TULEVAISUUDESSA

 

Seapoint visio:

  • Energiaa ja palveluita veneilyyn

  • Seapoint on kannattava ja kehittyvä veneilyn palveluyritys. Yritys toimii meri- ja sisävesialueilla tarjoten tärkeimmät veneilyyn liittyvät tuotteet ja palvelut.

  • Seapoint yhdistää toiminnassaan paikalliset toimipisteet Seapoint Oy:n myymiin tuotteisiin ja palveluihin luoden ainutlaatuisen verkoston, jossa saariston vilkkaimmat liikepaikat tarjoavat käyttöympäristön tulevaisuuden veneilypalveluille.

Tulevaisuus:

Ketjun tavoitteena on kasvattaa ja yhtenäistää Suomen energiajakeluverkostoa meri- sekä sisävesialueilla tarjoten asiakkailleen vaivattomimmat ja vastuulliset palvelut digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Asemaverkoston kasvaminen hyödyntää sekä kauppiaita, että asiakkaita tarjoten kilpailukykyisen hinnan sekä tutut palvelut kaikilla keskeisillä vesialueilla.

Ketjusta yleisesti

Seapoint on itsenäinen sekä kotimainen kauppiasvetoinen energiajakeluketju, joka keskittyy yksinomaan venepalveluasema-toimintaan. Toiminta aloitettiin alunperin 2014 Helsingin Liuskaluodolta. Omien asemien polttoainejakelu logistiikan vahvistamiseksi ketjuun hankittiin oma saaristotankkeri joka mahdollisti niin asemien kuin muidenkin alusten täytöt.

Nykyisin ketju tarjoaa energiatukkutoimitukset maatoimituksena, autolautoilla sekä omalla saaristotankkerilla.

Ketjun tarkoituksena on energia- sekä oheistuoteostojen keskittäminen kilpailukykyisen aseman saavuttamiseksi energiamarkkinoilla. Autoasemilta tutun ketjuohjauksen sijaan kauppiaita pyritään tarvittaessa tukemaan ja neuvomaan hankinnoissa, tuotevalikoimassa ja teknisissä asioissa päätösvallan säilyessä kauppiailla.

Ketjun tavoitteena on toimia edelläkäviänä uusien energiamuotojen tuomassa murroksessa tarjoten innovatiivisiä ja digitaalisia ratkaisuja asiakkailleen. Seapointin nykyisiin palveluihin kuuluu energiajakelu, oheistuotteiden myynti, venevuokraus ja kausivenepalvelut sekä satama- ja ravintolatoiminta.

Seapoint ketju on Suomen suurin itsenäinen venepalveluasemaketju.

Klikkaa tästä siirtyäksesi Seapointin sivuille!